Jatko- ja kertauskurssi 21.11.2018: Kreikkalaisen keittiön salaisuus

Ποιό είναι το μυστικό της ελληνικής κουζίνας;

Keskiviikkona keskusteltiin siitä, mikä on kreikkailaisen keittiön salaisuus:

Το φαγητό είναι ντόπιο και απλό.
Ruoka on paikallista ja yksinkertaista.

Τα υλικά είναι φρέσκα και απλά.
Raaka-aineet ovat tuoreita ja yksinkertaisia.

Στην ελληνική κουζίνα χρησιμοποιούμε συνήθως μόνο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λεμόνι, σκόρδο και κρεμμύδι.
Kreikkalaisessa keittiössä käytetään yleensä vain suolaa, pippuria, oreganoa, sitruunaa, valkosipulia ja sipulia.

Το φαγητό είναι νόστιμο, γιατί το περιβάλλον είναι όμορφο.
Ruoka on maukasta, koska ympäristö on kaunis.

Οι Έλληνες μαγειρεύουν με αγαπή.
Kreikkalaiset tekevät ruokaa rakkaudella.

Στις ταβέρνες το σέρβις είναι γρήγορο και φιλικό.
Tavernoissa palvelu on nopea ja ystävällinen.

Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και χαρούμενοι.
Ihmiset ovat ystävällisiä ja iloisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti